RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 55g59kcal10.4g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 11g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 5.5g1.2kcal0g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 22g36kcal0.6g0.6g3.3g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g5.5g15kcal0.5g2.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g229kcal23.8g7.4g10.8g2g
Valittu annoskoko99g114kcal11.9g3.7g5.4g1g
Annoskoko puolitettuna50g57kcal6g1.9g2.7g0.5g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489