Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Kesäkurpitsa29g5kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.7g0g2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g109kcal8g7g5.4g2.4g
Valittu annoskoko99g55kcal4g3.5g2.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g27kcal2g1.8g1.4g0.6g
Arvot/100g100g55kcal4g3.5g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515