Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 8.1g25kcal0g6g0g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 7.8g24kcal0.7g4.3g0.1g1.1g
Grahamjauho 16g51kcal1.6g9.5g0.3g1.5g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g38g131kcal5.1g24.6g1.1g2.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g464kcal15.2g88.8g3g9.6g
Valittu annoskoko99g232kcal7.6g44.4g1.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna50g116kcal3.8g22.2g0.8g2.4g
Arvot/100g100g234kcal7.7g44.7g1.5g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646