Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g39g28kcal0.6g6.3g0g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli5.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 12g20kcal2.1g0g1.4g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g26g14kcal0.8g1.7g0.5g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kesäporkkana (Pirkka)16g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g144kcal7.4g18g4.6g0.2g
Valittu annoskoko99g72kcal3.7g9g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g36kcal1.9g4.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9.1g2.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957