Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g31g7.5kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g7.8g27kcal0.5g5.9g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.2g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g125kcal7g17g2.8g2g
Valittu annoskoko99g63kcal3.5g8.5g1.4g1g
Annoskoko puolitettuna50g31kcal1.8g4.3g0.7g0.5g
Arvot/100g100g63kcal3.5g8.6g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943