Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g23g4.7kcal0.6g0.3g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk42g11kcal0.3g2.2g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g146kcal11.8g6.4g7.8g1.8g
Valittu annoskoko99g73kcal5.9g3.2g3.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g36kcal3g1.6g2g0.5g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.2g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267