Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g17g58kcal3g9.8g0.6g1g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl23g27kcal5.1g0g0.7g0g
Pekoni (Dulano)10g27kcal1.9g0.3g2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g17g3.3kcal0.2g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 21g7kcal0.6g1g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g294kcal22.2g23.6g11.4g2.4g
Valittu annoskoko99g147kcal11.1g11.8g5.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g74kcal5.6g5.9g2.9g0.6g
Arvot/100g100g148kcal11.2g11.9g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360