Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio47g31kcal4.7g2g0.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 15g6.4kcal1.5g0.1g0g0g
Mansikka 38g17kcal0.2g3.2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g109kcal12.8g10.6g0.4g1.4g
Valittu annoskoko99g54kcal6.4g5.3g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna50g27kcal3.2g2.7g0.1g0.4g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.3g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191