KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Lanttu 14g4.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kukkakaali 14g3.4kcal0.3g0.3g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g16g18kcal2.9g0.2g0.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g7g18kcal1.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g134kcal10.4g8.8g5.4g2.6g
Valittu annoskoko99g67kcal5.2g4.4g2.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna50g34kcal2.6g2.2g1.4g0.7g
Arvot/100g100g68kcal5.2g4.4g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146