Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)1g5.5kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai10g36kcal1.2g7.3g0.2g0.3g
Sokeri6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu18g23kcal2g0.1g1.6g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus4.7g15kcal0.5g3g0.1g0.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen59g19kcal1.9g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g251kcal11.2g39.8g5g1.4g
Valittu annoskoko99g125kcal5.6g19.9g2.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna50g63kcal2.8g10g1.3g0.4g
Arvot/100g100g126kcal5.6g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230