Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado29g14kcal0.2g3.2g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 28g9kcal0.6g1.2g0.1g0.7g
Parsa 23g3.6kcal0.3g0.3g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea11g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g113kcal2.4g12.8g5.2g2.2g
Valittu annoskoko99g57kcal1.2g6.4g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna50g28kcal0.6g3.2g1.3g0.6g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739