Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 19g11kcal1.8g0.6g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g18g105kcal3.7g1.2g9.5g0g
Juusto, keskiarvo 25g88kcal6.3g0.1g6.9g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.9g6.1kcal0.5g0.1g0.4g0.6g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g1.9g1.1kcal0.2g0.1g0g1.4g
Vehnälese 1.1g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Kauralese 3.4g12kcal0.6g1.5g0.3g0.6g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g538kcal33.4g9.6g40.2g6g
Valittu annoskoko100g269kcal16.7g4.8g20.1g3g
Annoskoko puolitettuna50g135kcal8.4g2.4g10.1g1.5g
Arvot/100g100g271kcal16.8g4.8g20.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129