Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g50g149kcal1.5g2.4g2.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.2g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g38g116kcal3.6g23.2g0.8g2.2g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g606kcal11.6g57.2g11.2g4.4g
Valittu annoskoko100g303kcal5.8g28.6g5.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna50g152kcal2.9g14.3g2.8g1.1g
Arvot/100g100g305kcal5.8g28.7g5.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975