Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)28g51kcal5.3g0g3.1g0g
Hapukoor 20% (Alma)20g40kcal0.6g0.6g3.9g0g
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.3g0g
Hapankorppu 14g49kcal1.4g8.9g0.3g2.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Liivate 1.7g5.9kcal1.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g415kcal19.2g21.2g26.6g4.8g
Valittu annoskoko100g208kcal9.6g10.6g13.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna50g104kcal4.8g5.3g6.7g1.2g
Arvot/100g100g209kcal9.6g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120254