Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 14g43kcal2.5g6.8g0.1g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK3.9g6.3kcal0.8g0g3.5g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g135kcal10.8g13.6g9.4g3g
Valittu annoskoko100g68kcal5.4g6.8g4.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna50g34kcal2.7g3.4g2.4g0.8g
Arvot/100g100g68kcal5.4g6.8g4.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917