Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g7.8g34kcal0.3g0.2g3.6g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g63g22kcal1.6g2.2g0.3g1.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g7.8g4.5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g9g30kcal2.2g0g2.2g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g11g7.9kcal1.4g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g201kcal11.8g6.2g13.4g3.2g
Valittu annoskoko100g101kcal5.9g3.1g6.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna50g50kcal3g1.6g3.4g0.8g
Arvot/100g100g101kcal5.9g3.1g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368945