Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g63g13kcal0.4g2.4g0.2g3.8g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g25g84kcal3.1g16.8g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g232kcal7.4g39.8g5g11g
Valittu annoskoko100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna50g58kcal1.9g10g1.3g2.8g
Arvot/100g100g116kcal3.7g20g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828