Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g5.6g18kcal0.6g3.5g0.1g0.6g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)5.6g20kcal0.6g3.9g0.2g0.2g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g5.6g19kcal0.6g4.1g0.2g0.3g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g5.6g20kcal0.4g4.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g189kcal4.4g31.4g5.2g2.2g
Valittu annoskoko100g94kcal2.2g15.7g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna50g47kcal1.1g7.9g1.3g0.6g
Arvot/100g100g95kcal2.2g15.7g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874