Therezzan tattaripuuro gluteeniton

Riittävän syvään kulhoon tattarirouhe ja suola ja päälle vesi.

Kypsennä mikrossa 400-450 W:n teholla 5 min.

Lisää ennen tarjoilua jotain levitettä (hyvänmakuista siis) tai voita ja sekoita.

Itse käytän Lättaa, sitä voi laittaa reippaasti.

Lisää sitten vielä 1,5 rkl Kaurakuitusta, sekoita.

Nauti maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g11g39kcal1.5g7.9g0.2g0.6g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Lätta margariini (Unilever), annos 3g8.3g22kcal0.1g0.3g2.3g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)4.5g5.5kcal0.3g0.7g0.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g134kcal3.8g17.8g5.2g7.4g
Valittu annoskoko100g67kcal1.9g8.9g2.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna50g34kcal1g4.5g1.3g1.9g
Arvot/100g100g67kcal1.9g8.9g2.6g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251610