Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.3g6.8kcal0.2g1.2g0g0.3g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnälese 1.1g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki23g13kcal2g1.2g0g0g
Emmental juustoraaste valio14g55kcal4.1g0g4.2g0g
Purjosipuli 3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 10g16kcal2.7g0g0.6g0g
Broilerifilee, uunissa 6.1g8.7kcal1.9g0g0.1g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)19g13kcal0.7g2.2g0.1g0g
Banaani, kuorittu 6.7g5.8kcal0.1g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g277kcal26.4g13g12.4g2g
Valittu annoskoko100g138kcal13.2g6.5g6.2g1g
Annoskoko puolitettuna50g69kcal6.6g3.3g3.1g0.5g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687