Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 15g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g43g26kcal0.6g5.6g0g0.4g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g22g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g15g24kcal2.9g0g1.5g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g5.5g4.2kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g117kcal7.2g15g3.2g1.2g
Valittu annoskoko100g59kcal3.6g7.5g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g29kcal1.8g3.8g0.8g0.3g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.5g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289198