Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.4g0g
Tattarijauho, Myllynparas4.1g14kcal0.5g2.7g0.1g0.2g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 3.8g13kcal0.2g2.9g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g9g15kcal1.6g0.1g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio13g18kcal0.4g0.8g1.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 16g10kcal0.5g0.8g0.5g0g
Kaurajauho 3.4g13kcal0.5g2g0.3g0.3g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 7.5g5.3kcal0.2g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g336kcal13g20.6g22.2g2.2g
Valittu annoskoko100g168kcal6.5g10.3g11.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna50g84kcal3.3g5.2g5.6g0.6g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712