Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g3.3g13kcal0g3.2g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g8g72kcal0g0g8g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Grahamjauho 8g26kcal0.8g4.9g0.2g0.8g
Neljänviljanhiutale 2.2g7.2kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g9g38kcal0.3g8.3g0.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 33g8.7kcal1.1g1g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g7.3g41kcal0.5g4.1g0.3g0g
Raparperi 22g7.4kcal0.2g1.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g479kcal7.2g48g23.4g2.8g
Valittu annoskoko100g239kcal3.6g24g11.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna50g120kcal1.8g12g5.9g0.7g
Arvot/100g100g240kcal3.6g24g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044