Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Basilika, tuore 2.6g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g44g57kcal5.7g0.1g3.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3g9kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.6g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %7.5g14kcal1.6g0.1g0.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g5.6g15kcal1.7g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g272kcal19.6g6.8g18.4g1.6g
Valittu annoskoko100g136kcal9.8g3.4g9.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g68kcal4.9g1.7g4.6g0.4g
Arvot/100g100g136kcal9.8g3.4g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202