Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika punainen 29g8.6kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Lehtikaali 18g7.3kcal0.6g0.7g0.1g0.4g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g29g79kcal5.3g0.6g6.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g198kcal12.8g6.8g12.6g2.4g
Valittu annoskoko100g99kcal6.4g3.4g6.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g50kcal3.2g1.7g3.2g0.6g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465230