Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g8.3g13kcal2.3g0.1g0.3g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g13g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g7.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g90kcal6.2g9.6g2.4g1.8g
Valittu annoskoko100g45kcal3.1g4.8g1.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g22kcal1.6g2.4g0.6g0.5g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271