Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 17g21kcal3.6g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 21g15kcal0.4g3g0g0.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g78kcal8.4g6.6g1.6g0.8g
Valittu annoskoko100g39kcal4.2g3.3g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna50g19kcal2.1g1.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g39kcal4.2g3.3g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824