Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g28g18kcal0.5g3.4g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g11g11kcal2.1g0g0.2g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g3.8g6.3kcal0.1g0.2g0.6g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g97kcal6.8g9.2g3g0g
Valittu annoskoko100g49kcal3.4g4.6g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna50g24kcal1.7g2.3g0.8g0g
Arvot/100g100g49kcal3.4g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653