Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 499g273kcal7.9g65.4g0.8g4.2g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.7g0.3g11.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g100g359kcal27.9g1.9g25.9g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g100g100kcal18.9g0.9g2.4g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.3g0.1g0.7g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen15g108kcal0g0g12g0g
Persilja 50g14kcal0.7g0.5g0.1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g2441kcal147g163.8g135g18g
Valittu annoskoko990g1220kcal73.5g81.9g67.5g9g
Annoskoko puolitettuna495g610kcal36.8g41g33.8g4.5g
Arvot/100g100g123kcal7.4g8.3g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152576