Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl184g239kcal24.1g0.6g15.3g0g
Sokeri114g462kcal0g113.6g0g0g
Leivinjauhe6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g298kcal8.9g60.9g1g3g
Kuohukerma,valio,2dl141g478kcal2.8g4.2g49.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki167g94kcal14.2g8.4g0.3g0g
Sokeri 20g82kcal0g20g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Vadelma 268g110kcal2.7g11g2.1g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g3574kcal106g449g135.8g25.8g
Valittu annoskoko990g1787kcal53g224.5g67.9g12.9g
Annoskoko puolitettuna495g893kcal26.5g112.3g34g6.5g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168