Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 825g90kcal4.6g11.5g0.8g5.8g
Sokeri 60g244kcal0g59.9g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g75g15kcal0g4.9g0g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g706kcal10.4g152.8g1.8g12.2g
Valittu annoskoko990g353kcal5.2g76.4g0.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna495g177kcal2.6g38.2g0.5g3.1g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041