Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 255g485kcal69.3g0g23g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 173g22kcal1.9g1.7g0.3g1.7g
Kurkku, tuore150g15kcal0.9g2.5g0.2g1.1g
Tomaatti, tuore361g73kcal2.2g13.7g1.1g5g
Sinappi 24g32kcal1.1g3.4g1.4g0.4g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix27g14kcal0.4g2.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g1280kcal151.6g48g52.2g16.4g
Valittu annoskoko990g640kcal75.8g24g26.1g8.2g
Annoskoko puolitettuna495g320kcal37.9g12g13.1g4.1g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763