Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g180g1330kcal0g0g147.3g0g
Sokeri157g638kcal0g157.1g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl156g205kcal20.3g0.8g13.4g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)359g1114kcal61.1g194g10.4g46.7g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.2g29kcal0g7.1g0g0g
Marianne crush 150g126g541kcal1.5g108.2g10.6g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g7728kcal166.2g937.8g363.4g97.6g
Valittu annoskoko990g3864kcal83.1g468.9g181.7g48.8g
Annoskoko puolitettuna495g1932kcal41.6g234.5g90.9g24.4g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622