Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 229g931kcal0g229.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu245g308kcal26.9g0.7g22g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.3g1.8g5.1g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.4g20kcal1g0.6g1.2g1.6g
Maitosuklaa 180g967kcal18.2g90g59.4g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 180g1278kcal1.3g0.7g143.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g8028kcal125g850.4g456.6g13.6g
Valittu annoskoko990g4014kcal62.5g425.2g228.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna495g2007kcal31.3g212.6g114.2g3.4g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772