Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 158g1143kcal1.9g0.6g128g0g
Sokeri 230g932kcal0g229.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu117g147kcal12.9g0.4g10.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai135g473kcal16.2g95.8g2.8g4g
Leivinjauhe 14g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.5g16kcal0.2g3.6g0.2g0g
Banaani, kuorittu 333g290kcal3.5g60.9g1.3g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g6047kcal70.8g791.4g285.6g20.2g
Valittu annoskoko990g3024kcal35.4g395.7g142.8g10.1g
Annoskoko puolitettuna495g1512kcal17.7g197.9g71.4g5.1g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586