Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g96g29kcal1g3.8g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Rypsiöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g225g248kcal38.3g5.6g7.7g0g
Risottoriisi (Risella), 60g169g591kcal13.5g126.6g2.9g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 338g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka56g69kcal1.7g14.6g0.5g1.9g
Hunaja 34g112kcal0.2g27.3g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g2395kcal110.8g361.2g53.4g16g
Valittu annoskoko990g1197kcal55.4g180.6g26.7g8g
Annoskoko puolitettuna495g599kcal27.7g90.3g13.4g4g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414