Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 113g800kcal0.8g0.5g90.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g670kcal19.9g136.6g2.3g6.8g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 19g16kcal0.6g0.8g1.1g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 206g294kcal25.8g0.6g21.2g0g
Anjovis 61g156kcal17.6g5.8g6.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 75g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Purjosipuli188g36kcal3.4g4.5g0.4g3.9g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Pizzajuusto, valio75g255kcal18.8g0g19.5g0g
Muna, annos 60g45g39kcal3.4g0.4g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g4636kcal186.2g305.8g293.8g21.8g
Valittu annoskoko990g2318kcal93.1g152.9g146.9g10.9g
Annoskoko puolitettuna495g1159kcal46.6g76.5g73.5g5.5g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831