Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 78g685kcal0g0g77.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 470g1613kcal47.9g329.1g5.6g16.5g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 52g367kcal0.4g0.2g41.3g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g2.6g8kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Sokeri 44g178kcal0g43.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 57g81kcal7.1g0.2g5.8g0g
Hiiva 26g19kcal3.4g0.3g0.1g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 129g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 129g59kcal3.9g6.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g6022kcal126g763.4g264.8g38g
Valittu annoskoko990g3011kcal63g381.7g132.4g19g
Annoskoko puolitettuna495g1506kcal31.5g190.9g66.2g9.5g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070