Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g25g15kcal3.3g0.3g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g83kcal8.3g12.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 90g128kcal11.3g0.3g9.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki50g28kcal4.3g2.5g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 500g1716kcal50.9g350g6g17.5g
Voi, 1 tl, 5 g75g548kcal0.8g0.8g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g5034kcal157.8g732.4g150.8g35g
Valittu annoskoko990g2517kcal78.9g366.2g75.4g17.5g
Annoskoko puolitettuna495g1259kcal39.5g183.1g37.7g8.8g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741