Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g240g1233kcal72g36g98.3g22.3g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g60g106kcal0.1g5.9g0.1g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g78g273kcal10.9g43.7g5.4g8.6g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala127g405kcal19g74.6g3.3g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g4055kcal204.2g325.2g214.4g87.2g
Valittu annoskoko990g2028kcal102.1g162.6g107.2g43.6g
Annoskoko puolitettuna495g1014kcal51.1g81.3g53.6g21.8g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722