Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 526g398kcal9.8g81.1g1.1g5.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g188g439kcal21.2g0.9g41.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g1839kcal67g197.2g86g23.6g
Valittu annoskoko990g920kcal33.5g98.6g43g11.8g
Annoskoko puolitettuna495g460kcal16.8g49.3g21.5g5.9g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682