Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 675g1132kcal146.9g0.1g60.5g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen150g1080kcal0g0g120g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g4488kcal297g11.8g361.4g4g
Valittu annoskoko990g2244kcal148.5g5.9g180.7g2g
Annoskoko puolitettuna495g1122kcal74.3g3g90.4g1g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037