Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys120g156kcal24g0g7.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Pakaste vihanneksia250g100kcal7.5g13.8g2.5g7.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto100g280kcal19g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1981g1261kcal104g42.4g76.2g15.6g
Valittu annoskoko991g631kcal52g21.2g38.1g7.8g
Annoskoko puolitettuna495g315kcal26g10.6g19.1g3.9g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176298