Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka237g828kcal30.7g160.8g0.9g9g
Ruisjauho Pirkka70g214kcal6.8g42.7g1.4g10.5g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g5.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)175g53kcal1.8g7g0.7g0.4g
Kebablastu 300g, pouttu131g328kcal19.7g6.6g25g1.3g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g123g74kcal0.5g18.4g0.1g1.7g
Pizzajuusto, valio66g223kcal16.4g0g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1982g3593kcal151.8g471g108g45.8g
Valittu annoskoko991g1797kcal75.9g235.5g54g22.9g
Annoskoko puolitettuna495g898kcal38g117.8g27g11.5g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398029