Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)3600g5760kcal684g0g324g0g
Sipuli 900g272kcal11.3g43.2g1.8g15.3g
Curry Paste red, Aroy-D135g139kcal5.3g18.9g4.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g45g47kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Herkkusieni säilyke 720g122kcal15.1g1.4g2.2g17.3g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow900g450kcal3.6g108g0.9g0g
Flora culinesse45g333kcal0g0g36.9g0g
Fraiche 5% Valio900g810kcal36g68.4g45g0g
Vehnäjauho puolikarkea 135g463kcal13.8g94.5g1.6g4.7g
Kookosmaito 720g1499kcal14.5g20.2g153.6g3.5g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19800g19792kcal1574.4g723.8g1141.8g83.4g
Valittu annoskoko9900g9896kcal787.2g361.9g570.9g41.7g
Annoskoko puolitettuna4950g4948kcal393.6g181g285.5g20.9g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586