Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1754g737kcal28.1g150.9g1.8g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g2024g2227kcal465.5g0g40.5g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g450g567kcal109.8g21.6g4.9g0g
Kesäkurpitsa675g115kcal2.7g16.9g4g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g585g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Purjosipuli 900g206kcal16.3g21.6g1.8g18.9g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore18g4.5kcal0g1.6g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Persilja 18g4.9kcal0.2g0.2g0g1.4g
Vesi3149g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19800g9383kcal1264.6g532g235.8g90.6g
Valittu annoskoko9900g4691kcal632.3g266g117.9g45.3g
Annoskoko puolitettuna4950g2346kcal316.2g133g59g22.7g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010