Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni1800g6300kcal234g1260g34.2g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk4500g4500kcal1035g0g22.5g0g
Paprika keltainen 1620g488kcal15.2g82.6g3.2g32.4g
Paprika, punainen1800g463kcal16.2g82.8g7.2g36g
Oliiviöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19800g26685kcal2600.8g2850.8g494.2g136.8g
Valittu annoskoko9900g13343kcal1300.4g1425.4g247.1g68.4g
Annoskoko puolitettuna4950g6671kcal650.2g712.7g123.6g34.2g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217