Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3200g1139kcal5.1g227.5g2.9g64g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g87kcal0.8g19.1g0.8g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1200g6391kcal4g4.2g720g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Maapähkinä 560g3182kcal143.4g73.9g240.8g88.5g
Korppujauho 1600g5859kcal167.8g1198.4g16.5g84.8g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g160g544kcal19.2g96g4.5g19.2g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 400g135kcal12.2g19.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19808g49763kcal1043.4g6063g2242.4g513.8g
Valittu annoskoko9904g24881kcal521.7g3031.5g1121.2g256.9g
Annoskoko puolitettuna4952g12441kcal260.9g1515.8g560.6g128.5g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739