Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1400g4232kcal250.9g679g14g149.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1120g1859kcal212.8g0g112g0g
Amerikan Pekoni filee, HK392g627kcal82.3g1.2g352.8g0g
Vesi7000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19824g13436kcal1092g1360.4g957.6g299.6g
Valittu annoskoko9912g6718kcal546g680.2g478.8g149.8g
Annoskoko puolitettuna4956g3359kcal273g340.1g239.4g74.9g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917