Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss4000g1080kcal32g204g16g116g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g2000g1500kcal38g320g4g20g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g1280g2048kcal204.8g12.8g115.2g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g224g269kcal5.6g13.4g20.2g3.4g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19824g9838kcal562.6g1106.6g311.4g283g
Valittu annoskoko9912g4919kcal281.3g553.3g155.7g141.5g
Annoskoko puolitettuna4956g2460kcal140.7g276.7g77.9g70.8g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822